Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Baby Milan.

We hebben bewust even wat rust met baby bezoekjes ingelast. Zaterdag avond zijn papa en mama met de kleine nog naar huis gegaan. En zondag begon natuurlijk de vele informatie van de kraamzorg absorberen. Ik weet uit ervaring dat iedereen wil gaan kijken. Maar ook dat je dood moe bent en eigenlijk alleen maar wil genieten van je kleine man.

Daar naast hadden wij ook even drukke dagen. Maar vandaag zijn we laat in de middag met de vriendin van marcel, die moest werken, op bezoek gegaan.

Hij is wat geel omdat hij nog niet goed poept. Afgelopen nacht heeft hij quality time genomen met zijn papa, die dus niet veel heeft geslapen. Kleine Milan had niks geen last van het rumoerige nachtje, die nam alle tijd om zijn slaap toch wel te krijgen.

Nu hopen dat alles snel in het ritme komt. De kleine heeft wat slecht gegeten waardoor het poepen nog niet goed opgang is gekomen. Waardoor die kleine weer gelig wordt. Als het niet snel veranderd moeten hij en papa en mama terug naar het ziekenhuis zodat de kleine onder een speciale lamp kan liggen.

Marcel en Lotte zijn als baby ook wat gelig geweest en toen moest ik ze veel daglicht geven. Dus ik heb ze het advies gegeven om de box voor de schuifpui te zetten zodat die kleine goed in daglicht ligt. Hopelijk helpt het een beetje en gaat alles snel naar het normale met flinke poepluiers.

Groetjes Diane. 

5 Responses to Baby Milan.

Reakties zijn welkom.

advertentie