Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Barát 

Het ging redelijk goed de afgelopen dagen. Maar gisteravond zag ik hem aankomen. Barát wilde naar zijn eigen plek. Maar kon niet opstaan en probeerde er liggend te komen. Ik heb hem op zijn kleed gelegd voor de nacht.

Vanmorgen kon hij niet zelf naar buiten. Dus hebben we hem naar buiten gedragen. Hij heeft zo goed en kwaad als het ging zijn plasrondje gemaakt. Maar onderweg viel hij weer om en moesten we hem weer helpen.

Ik heb de telefoon gepakt en de dierenarts gebeld. Vanmiddag kwam hij, barát had ik buiten gezet want hij lag al weer uren binnen. De dierenarts zag hem, en reageerde meteen dat het goed was. Dat stelde toch gerust ook al wist ik het zelf ook wel.

Barát is rustig en waardig ingeslapen op het gras waar hij heel wat uurtjes van zijn leven heeft gelegen en gespeeld. En heeft nu een plekje in de tuin waar ik vaak kom. En zal nog veel tegen hem praten als ik daar ben.

Het is goed zo. Rust zacht lieve vriend.

Groetjes Diane. 

5 Responses to Barát 

  • Sterkte allemaal!

  • Heel veel sterkte lieverds. Barát heeft het super goed gehad bij jullie.

  • Hallo Diane,

    al geruime tijd volg ik jouw verhalen waarin je het wel en wee van jouw familie deelt. Steeds met veel genoegen lees ik je berichten en ik kan er niet omheen, je leeft toch voor een groot stuk met jullie mee, alsook nu weer met het lot van jullie geliefde Baràt. Het lijkt me zo’n lieverd. Wij hier zijn ook grote dierenliefhebbers en daarom weet ik precies hoe je je op dit moment kunt voelen (hoe nuchter je het ook kunt bekijken). Daarom even dit berichtje om je een hart onder de riem te steken…Doe het nog goed daar! Groetjes….Christine (België)

  • Ik zit hier te snotteren meid… Moet er niet aan denken dat over een jaar of 8 mijn hondje, mijn vriendje, mijn harige kind, aan de beurt is… Heel veel sterkte. En Barát wens ik prachtige eeuwige jachtvelden met veel balletjes en gooiende mensen. X

Reakties zijn welkom.

advertentie