Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Bloedheet.

We hebben hier echt extreem heet weer. En we moeten zoveel doen. Lotte mijn dochter gaat bevallen in augustus, dus zijn we twee weken daar om bij dit voor haar en ons O zo belangrijke moment aanwezig te zijn. En haar te steunen. Maar in die twee weken komt een van mijn geweldige vriendinnen hier oppassen. 

De drukte zit hem in de zaak zo te organiseren dat ze ook nog beetje vakantie kan houden natuurlijk. Dus geen uren eendjes zoeken tussen de hooibalen, wat voor ons overigens ook niet echt een hobby is. Dus toch nog een investering gedaan voor gaas om de hele eenden wei heen, zodat die kleine snelle duiveltjes niet meer door de hele tuin kunnen wandelen. De eenden wei is meer dan genoeg voor ze. Maar dat gaas moet ook gezet worden, en dat valt niet mee met temperaturen tegen de veertig.

Schapen en geiten worden vanaf nu gewend aan een nieuwe routine. Schapenlammeren hoeven niet meer op stal snachts, dat scheelt weer veel ergenis om ze te vangen. Er zit er altijd één tussen die niet naar bed wil. Dat probleem is dan dus ook opgelost. Alleen een beetje minder melk maar daar kunnen we wel mee leven.

Dan onze eigen koffer pakken, proberen niks te vergeten. Al met al zijn we zo druk dat we wel vakantie kunnen gebruiken. Ook midden in de oogsttijd dus de tomatenpuree die ik altijd maak, moet nu het recept bij moeders er in gepompt worden. En al het andere zo zetten of stoppen dat dit geen problemen kan opleveren. Het zal best goed komen allemaal. Wij gaan opa en oma worden, ook een hele verantwoordelijke Job.  Kleinkinderen verpesten, ga ik vast goed in worden. 

Groetjes Diane. 

Reakties zijn welkom.

advertentie