Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

de baby

Hallo allemaal,

Vandaag weer naar Dina geweest. Vanmorgen om 08.00 uur in de auto samen met Lotte. De pleegmoeder van Dina en Victoria zijn vandaag niet mee geweest omdat Dina vandaag behoorlijk pijn had en de kleine Victoria gisteren behoorlijk overstuur was dat haar moeder niet mee naar huis ging. Ze wilde ook niet in bad, maar Lotte kreeg het toch voor elkaar en ook vandaag kwam Yuri Lotte ophalen om Victoria in bad te doen. Yuri kwam vanuit zijn werk ook al vroeg naar het ziekenhuis en is met ons weer mee terug gereden. In die tussentijd heeft Tonnie het huis in de gaten gehouden van Dina omdat haar ex Victoria mee wil nemen nu Dina in het ziekenhuis ligt, wat hij helemaal niet mag van de rechter. Dus Dina maakt zich grote zorgen en haar pleegmoeder is erg bang omdat hij er niet voor terug deinst het oude mens in elkaar te slaan, maar niet als er iemand is, zelfs Lotte haar aanwezigheid is al voldoende om hem op afstand te houden. Dus we letten extra op met behulp van nog een aantal mensen hier op het dorp en de politie maakt regelmatig een extra rondje door het dorp.

[cleeng_content id=”304023721″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]DSCF7406
Kleine Laura

DSCF7405
Hier kan je uren naar kijken.

Het gaat goed met moeder en baby, ik heb geen foto kunnen maken van de kamer omdat Dina haar kamergenote zich helemaal niet lekker voelde. Maar wel van de Baby en de vader en moeder en van het balkon. Dat is wel lekker je kan gewoon lekker via het balkon bij de kamers komen en ook buiten zitten wat we natuurlijk gedaan hebben met het mooie weer hier.
De kamers zijn niet zo luxe als in Nederland maar de verzorging en het eten is prima, je kan ook televisie krijgen op de kamer dus niet zo heel anders dan in Nederland. Geen grote slaapzalen maar kamers met twee of drie bedden. Het is mooi schoon en lieve verpleging.

DSCF7400
Papa Yuri krijgt er ook geen genoeg van hij staat steeds voor het raam om zijn dochter te bewonderen.

DSCF7407
Samen genieten van het kleine wondertje.

DSCF7403
Buiten op het balkon op ziekenbezoek.

DSCF7404
Even verkoeling zoeken in de hal.

Rond 14.00 uur zijn we weer naar huis gegaan en ben ik maar weer verder gegaan met mijn was. De jongens zijn bijna klaar met de tuin van Jan en Katja dat was nog eens een bende zeg. Het onkruid stond tot aan hun nek we hebben de bloemen en struiken echt op moeten zoeken zodat niet alles kort gemaaid werd. Morgen gaan ze het afmaken dan kunnen ze op vakantie komen die twee. Andras heeft werk gevonden voor de zomer en gaat daar zaterdag mee beginnen, huizen opknappen en schilderen in Boedapest, dus die is voor de zomer onder de pannen. Janos kan gaan werken in augustus dus tot die tijd blijft hij Tonnie helpen en gaat bij die andere Nederlander in de tuin aan de gang.

In de middag werd hier de lucht helemaal zwart dus snel alles binnen gezet en wat weg kon waaien vast gezet, maar het viel mee het bleef aan de andere kant van de berg, ik denk dat de dorpen daar erg slecht weer hebben gehad. Bij Miskolc is een tornado geweest die veel schade heeft aangericht en enorme grote hagelstenen zijn daar gevallen, heel veel schade, ik ben benieuwd of daar iets van op de Nederlandse televisie komt, maar naar mijn idee komt Hongarije pas in het nieuws als ze verzuipen ik weet niet wat dat is.

Vanavond was het raak in het dorp we hebben hier een vrouw die niet helemaal spoort en haar medicijnen niet wil nemen dus de familie had de dokter gebeld maar die kon er niets mee beginnen vervolgens de politie erbij. Maar die vrouw ging er van door dus een kleine wild west politie en familie achter die vrouw aan. Maar goed na lang praten kregen ze haar weer naar huis en de politie is er nog steeds samen met de dokter. De familie wil dat ze opgenomen wordt dus ik ben benieuwd of dat gaat lukken.

Verder op het moment even geen nieuwtjes voor vandaag, morgen gaat onze puli een Hongaarse hond met enorm veel haar en klitten naar de kapsalon, zal ie niet blij mee zijn het is een echte aansteller dus ben benieuwd of het gaat lukken allemaal. Maar dat horen jullie morgen weer. O ja de eerste bestellingen voor mijn foto’s zijn binnen en een opdracht een kleine maar wel een mooie. Ik moet zondag naar Boedapest om foto’s te maken van een baby die veel te vroeg is geboren en in Boedapest in de couveuse ligt, het is de vraag of het kindje het red dus best wel belangrijk voor de ouders. Het is ook een kindje van een zigeuner familie die het niet breed hebben, en het vreemde is dat zigeuners verplicht worden om regelmatig bij de baby langs te komen anders wordt het kindje afgenomen maar de gewone blanke Hongaar heeft daar geen last van dat zijn de donkere kanten van Hongarije.
En vandaag naar school geweest om te horen wat er volgende week allemaal gaat gebeuren als Lotte met de school op vakantie gaat voor een week naar het Balatonmeer het klonk heel goed allemaal, dus ik hoop dat ze het naar haar zin zal hebben.

groetjes Diane.[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie