Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

De start van de camping

Hallo allemaal, Zoals beloofd de camping en perikelen in Hongarije. Als je geen tijd hebt voor deze onzin weet je het knopje verwijderen wel te vinden en druk je daarop dan ben je van me af. Vanochtend om 7 uur stond Lali onze Hongaarse vriend op de stoep en we zijn het hek plat aan het gooien gegaan. Ook Janos een van onze Hongaarse huisgenoten stond paraat. Tonnie en András onze andere Hongaarse huisgenoot zijn naar de markt gegaan met onze bloembakken die we maken en verkopen, ook dat moet natuurlijk gewoon doorgaan. Klokslag 8 uur stond de bulldozer op de stoep en is begonnen met de eerste etage terwijl wij ons het zweet op onze rug hebben gelopen om te zorgen dat die oude roestige troep wat we hek noemden aan de kant te krijgen. Het was vandaag 26 graden dus best wel warm om te werken. Toen de bulldozer aan de tweede etage begon kwam er al de vrachtwagen met steentjes voor de ondergrond, dus het liep als een trein.

[cleeng_content id=”814382325″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″] DSCF5865

Al met al vandaag 7 etages afgemaakt dus ontzettend hard gewerkt met zijn allen. Morgen wordt het afgemaakt en de geulen gegraven dus dan kunnen we beginnen met riool, grond kabel en weet ik wat er nog meer de grond in moet, daar kom ik dus morgen allemaal achter:)

Ondertussen het dak van het wijnhuis afgehaald want dat moet neer en wordt weer opnieuw opgebouwd dat is sneller en goedkoper dan renoveren. Dus dat wordt morgen platgegooid door de bulldozer. Helaas heeft ook 1 boom moeten wijken maar daar plant ik straks weer een nieuwe voor, hij was ook al oud en niet zo best meer.

DSCF5890

Als de geulen zijn gegraven en dit in het zelfde tempo doorgaat als vandaag dan gaat de bulldozer meteen mijn stukje privé rechttrekken dus dan begint mijn tuin ergens op te lijken het is nu meer een grote kuil met bulten er om heen. Dat zal dus gaan betekenen dat ik eind van de week nog weinig gras zal hebben waar we niet rouwig om zijn want het moet elke twee weken gemaaid worden en het is een behoorlijk lapje. Goed we zijn dus allemaal best moe na zo een dag hard werken en behoorlijk bijgekleurd misschien zelfs een beetje te hard, en gaan dan ook genieten van onze avond met een lekker glaasje nog even op de veranda ontspannen en dan naar bed.

groetjes diane. [/cleeng_content]

2 Responses to De start van de camping

 • Hallo,
  Kan je bij jullie ook camperen? Ik zie alleen maar bungalows op de site.
  Mail het me even door svp.
  Groetjes,
  Willem

  • Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd willem.
   Ook voor anderen, wij hebben de camping nog steeds niet klaar, omdat we blijven hangen op het wc en douche huis.
   Waarschijnlijk komt er helemaal geen camping omdat we inmiddels onze inkomsten onder controle hebben, en niet perse meer een camping hoeven te hebben. We zijn er voor onszelf nog niet helemaal uit. Maar als we definitief zeker weten of we wel of geen camping verder gaan aanleggen zal ik dit zeker in de weblog vermelden.

Reakties zijn welkom.

advertentie