Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Doet George de alpaca zijn werk?

Vanmiddag liep de buurman te zoeken. Zijn fox hondje was weg en hij kon hem nergens vinden. Tonnie had wel iets van gejoel gehoord maar verder niks gezien. 

De buurman was bang dat hij bij ons terecht was gekomen, en dat onze honden hem te pakken hadden gehad. Maar die kunnen niet op de schapen wei komen. Ik zeg nog tegen tonnie, “is hij niet bij ons achter de stal terecht gekomen”. Daar zit net een strookje grond tussen het hek van de buurman en de achterkant van de stal. Tonnie daar nog gekeken, maar niks.

Inmiddels was het tijd om te voeren maar ik hoefde niet naar buiten te komen omdat het regent en tonnie toch al nat was. Even later komt tonnie vragen of ik mijn jas aan wil doen en zo. Hij had de fox van de buurman terug gevonden. 

Die lag te slapen bij ons in het kippenhok. Daar zoek je niet echt naar een hond. Nu vermoeden we dat die boef bij ons in de wei is gekomen op de een of andere manier. En dat hij George is tegen gekomen  George is alles behalve bang van honden. Grote kans dat die de hond uit de wei heeft gejaagd.  Maar de hond heeft niet geweten hoe hij er uit moest komen. En heeft zich verstopt in het kippenhok, de enige plek waar George niet kan komen.

Blijkbaar is de hond zo bang geweest, dat hij het ook niet meer heeft gewaagd om er uit te komen en daar in slaap is gevallen tot tonnie hem vond.

Ik heb de hond terug gebracht, en ze waren maar wat blij dat hij weer terecht is.

Groetjes Diane. 

2 Responses to Doet George de alpaca zijn werk?

Reakties zijn welkom.

advertentie