Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

een geboorte

Hallo allemaal,

Een paar spannende dagen achter de rug. Lotte krijgt in de zomervakantie extra lessen zoals het er nu naar uitziet, als dit door gaat dan heeft ze de garantie dat ze door gaat naar klas 7 dus dat zou heel mooi zijn. Dit weten we deze week dus allemaal duimen. Ze moet er wel vakantie voor inleveren maar dan heeft ze geen jaar verloren dus dat zou heel mooi zijn.

[cleeng_content id=”685972555″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]Afgelopen dagen druk bezig geweest om een oplossing te vinden voor de camping, misschien gaat dit lukken. Tonnie heeft weer werk aangeboden gekregen van onze vriend de pierenboer we weten alleen nog niet wanneer dit precies gaat beginnen. De jongens gaan werken bij een andere Nederlander hier op het dorp dus ook dat zijn wat inkomsten, ik ben aan het proberen mijn gemaakte foto’s te verkopen. Daarnaast heb ik een wachtlijst voor mijn Nederlandse kippen de lakenvelders dus met alle kleine beetjes kunnen we misschien een stukje verder komen. Als we nu ook nog iemand vinden die ons echt verder wil helpen hebben we dit jaar de camping en kunnen we misschien wat geld terug verdienen. Dus niemand kan zeggen dat we er zelf niet iets aan doen.

Vandaag kwam Dina langs onze goede vriendin en ze had weeën. Dus stand by gestaan met de auto tot haar man Yuri terug kwam van zijn werk. Dina had inmiddels om de 5 minuten weeën en moest echt gaan. Yuri was er inmiddels dus hij met Dina naar het ziekenhuis in Vác ik ben met haar pleegmoeder en haar dochter er achter aan gereden. De hele middag in het ziekenhuis zitten wachten. Yuri mocht niet naar Dina toe dus steeds vragen hoe het met haar was, het moest een keizersnee worden omdat Dina vroeger door haar ex zo erg in elkaar geslagen is geweest dat er grote schade was aan haar baarmoeder. Al met al is het allemaal goed gegaan. Ze heeft een mooie dochter van twee en een halve kilo met git zwart haar en ze heet Laura. Morgen gaan we veel foto’s maken ik zal dan ook het ziekenhuis in beeld brengen om jullie allemaal een beeld te geven hoe het is hier in Hongarije.

Dina en Yuri hebben het niet rijk dus als er mensen zijn met baby spullen voor een mooi meisje met twee heel lieve ouders en die spullen graag aan hen geven stuur het naar mij, Diane Hobbelen, Dózsá György út 81, 2619 Legénd, en ik zorg dat het bij hun terecht komt. Ze hebben ook een dochter van 2 jaar die overal blij mee is. Hulp is hier echt nog wel nodig. Er zijn nog meer gezinnen hier die best wat hulp kunnen gebruiken en ik wil dit met alle liefde verdelen. Het voordeel is dat ik het met foto’s kan illustreren en jullie kunnen zien waar het terecht komt.

Goed vandaag geen foto’s, maar dit ga ik morgen zeker goed maken. Ik ben nu best heel moe, het was 33 graden vandaag en dan in het ziekenhuis hangen en wachten is heel vermoeiend. Dus ik hou het hierbij en kom morgen terug met hopelijk mooie foto’s van de nieuwe inwoonster van Legénd.

groetjes diane[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie