Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

familie op bezoek

Hallo allemaal, 25 mei 2006

Gisteren dus niks van mij laten horen, het was te laat en ik was moe en ben dus mijn bed ingedoken en binnen 2 minuten bewusteloos. Gisteren eerst met de auto naar Boedapest om opa en oma Hobbelen en ome Martien en tante Annemarie op te halen. Je zorgt dat je ruim op tijd er bent en dan maar hangen op het vliegveld. Het was er ontzettend druk en degene die mij kennen weten dat ik daar niet echt van hou. Het lijkt altijd alsof al die mensen energie uit mij zuigen, ik weet niet wat dat is. Maar goed het vliegtuig had maar een paar minuten vertraging dus dat viel mee. Natuurlijk blij om elkaar weer te zien en snel naar de auto en die stad uit. Zodra we Boedapest uit zijn en de bergen in zicht dan krijg ik mijn rust weer. Een hoop praten in de auto natuurlijk, eerst naar ons huis en alles bekijken en nog meer praten, wat overigens geen enkel probleem voor mij is, lekker een bakkie drinken en dan naar het huisje wat we geboekt hadden voor de familie. Dat was naar ieders tevredenheid, daar weer koffie en nog meer praten en cadeautjes uitpakken. Ik heb een mooi boek gekregen, Lotte een mooie ketting en Tonnie kreeg lekker shag en een T-shirt van familie.

[cleeng_content id=”575291679″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]Daarna gingen we naar Alsópetény om lekker te eten.

DSCF6509 fam 2006

Eerst de kaart, maar dat valt niet mee als je geen Hongaars kent. Maar wij zijn inmiddels handig genoeg om te helpen met uitzoeken dus dat was vrij snel voor elkaar. Even later kwam het eten.

DSCF6511 fam 2006

DSCF6512 fam 2006

Zoals je ziet is dat dus echt te veel wat je krijgt, maar wel erg lekker. We hebben heel gezellig zitten tafelen en natuurlijk weer gepraat. Met ons buikje rond gegeten weer terug naar Legénd en nog even mee naar binnen om een glaasje te drinken en jawel te …..praten. Al met al een drukke praatdag gehad en we gingen rond 10 uur naar huis nog even een klein stukje in mijn nieuwe boek zitten lezen maar mijn ogen gingen vanzelf dicht dus snel mijn bedje in zonder eerst een mail te tikken.

Vandaag op tijd opgestaan en eerst de dieren verzorgt, al snel stond er weer iemand op de stoep die ook weer een offerte moet maken maar nu alleen voor de fundering van het toilet gebouw. Daarna kwam Yuri alweer want we hadden afgesproken om naar het bedrijf te gaan om hout te kijken en ik wilde weten wat ze bedoelde met dat impregneren. Nu Adje dat is met een zoutoplossing , geen chemicaliën en geen doodshoofden op de etiketten en alleen de draagbalken worden behandeld. Ze hebben me alles laten zien en uitgelegd.

DSC00108 houthandel

De hele familie was mee dus met twee auto’s, daarna lekker een bakkie en er moesten nog wat boodschappen gedaan worden. Nu ik dacht ik ga dus niet met 11 man de winkel in dus de oma’s de winkel in met Tonnie en ik met de mannen alvast een terrasje in beslag genomen. Ik geloof dat Tonnie 10 keer gebeld heeft “hoe heet zout en hoe heet …..” dus dat was wel lachen natuurlijk. Al met al waren we pas weer om 18.00 uur thuis, nog weer een bakkie doen met elkaar en op de een of andere manier hadden we nog steeds veel te praten. Lekker zitten eten en daarna nog even naar een vriendin die een puppy heeft en katten opeet, echt letterlijk. Nog nooit van gehoord, maar bij haar gebeurt het echt. En daar ben ik een beetje blijven hangen en ben er net van terug.

DSC00103 fam 2006

DSC00106 fam 2006

Op de camping is het even rustig er zijn nog wat kleine karweitjes en maandag of dinsdag verwacht ik de offertes en dan moeten we weer beslissen en dan zal het wel weer een heksenketel worden. Morgen naar de markt en ik verwacht mensen uit Nederland die ook naar Hongarije willen emigreren en het weekend komen kijken en praten. Dus we hebben voor morgenavond een Bogracs avond gepland ik geloof dat er 17 man komen eten, Nederlanders en Hongaren dus dat kan gezellig gaan worden. Nu ik ga nu ook weer mijn bedje in want morgen weer vroeg op.

Groetjes Diane.[/cleeng_content]

One Response to familie op bezoek

Reakties zijn welkom.

advertentie