Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Feedback

Zoals jullie weten is hobbelenweb.com nog altijd in verbouwing dus ik wou hierbij even mededelen dat er binnen nu en korte tijd waarschijnlijk een hoop dingen kwa uiterlijk en waarschijnlijk ook kwa functies zal veranderen op hobbelenweb.

Dit kunnen goede maar misschien ook slechte veranderingen tussen zitten en hierbij dus de feedback pagina zodat jullie als lezers je ervaring kunnen delen of dingen kunnen toevoegen die verandert kunnen worden of nieuwe ideeen kunnen geven wat misschien handig kan zijn.
Want uit eindelijk is het voor jullie lees plezier dus graag hierbij jullie feedback achterlaten van dingen die jullie misschien graag willen zien veranderen of juist dingen die moeten blijven zoals het is.

Gr. marcel

 

3 Responses to Feedback

 • Ik vind jullie een stel toppers 🙂 Ik zou graag zo leven zoals jullie doen, in vrijheid, met je dieren en met weinig tevreden. Heel veel plezier en succes gewenst nog 🙂 Laat alle Nederlandse zeikerds met hun walgelijke opmerkingen te tering krijgen. Vanavond zijn jullie weer op tv, leuk 🙂 Ik kijk weer!

 • Hallo allemaal,
  Ook wij hebben ontzettend genoten van jullie mooie uitzending waarop jullie met trots kunnen terugkijken. Het ondernemen in het buitenland is altijd weer spannend. Wij zijn Ik-Vertrekkers geworden in hart en nieren. We zijn begonnen in België, later zijn we naar Spanje gegaan en daarna nog Oostenrijk, Duitsland en nu ook Hongarije. Opnieuw begint ons ondernemersbloed te borrelen en zijn wij weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Jullie kunnen daarover lezen op: http://ikvertrekhongarije.nl

  Bedankt voor jullie mooie verhaal.

  Groetjes uit Závod, Hongarije,

  Roos en Paul

 • Super uitzending waarbij aan het eind blijkt dat het leven ook echt gelukkig kan zijn. Leuk om na zoveel jaren de actuele gang van zaken te hebben kunnen zien. Uiteindelijk is ook Beginthier niet meer van ons en hebben wij onze leuke natuurcamping in Portugal. Groetjes Annick en Ruud

Reakties zijn welkom.

advertentie