Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Groot nieuws

Hallo allemaal,

De drukke week is weer voorbij, het was erg gezellig. Afgelopen zaterdag zijn we naar de beren opvang geweest met ze wat ze heel erg leuk vonden. En zondag zijn we vroeg vertrokken met zijn allen naar Boedapest en daar wezen zwemmen in het grote thermaal bad daar, een absolute aanrader heerlijk is dat. En aan het eind van de dag iedereen uitgezwaaid op het vliegveld.

[cleeng_content id=”192594431″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]slapende-beer

zwemmende-beer-2

zwemmende-beer

happende-beer
Hier is Lotte weer in de bocht, ze had uitgevonden als je de lepel rond draait om zijn neus gaat ie happen en ze had hem zo pissig dat ie een stuk uit de lepel hapte, maar geeft wel leuke foto’s.

Verder vandaag moest Lotte haar test doen op school. Heel even voor de test begon kreeg ze het te kwaad en werd ze bang, maar alle leraren hebben haar gerust gesteld en we zijn snel begonnen. Ze heeft het geweldig gedaan en alles op zijn Hongaars, ik mocht er bij zijn al die tijd en de leraar heeft een keer gebruik gemaakt gemaakt van mij om te tolken maar verder alles op het Hongaars. En ze heeft het gehaald met nog hoge cijfers ook, en ben nu super trots op haar. En Lotte is super blij, ze mag lekker in haar klas blijven en woensdag haar nieuwe boeken halen voor groep 7. Ongelooflijk maar ze heeft in 5 weken tijd een heel jaar lesstof in een vreemde taal geleerd en ze hebben nu al gevraagd of ze dit nieuwe jaar in een nieuwe les wil komen die speciaal is voor kinderen die goed in Engels zijn. Lotte heeft de afgelopen weken zich zelf leren kennen en is er achter gekomen dat ze beter is dan ze zelf dacht, meer zelf vertrouwen gekregen en ze is er achter gekomen dat ze echt goed kan leren, nu maar hopen dat ze daar ook gebruik van gaat maken. Maar ik vind dat ze een staande ovatie heeft verdient.

sjakie
Dit is Sáki

En vanmiddag met onze Sep naar de dierenarts geweest en de drie katten, ja ja, Lotte heeft er weer een kat bij helemaal blij ermee natuurlijk een kleine grijze en hij heet Sáki (Sjakie) die laatste hebben we even laten controleren en alle drie de katten ontwormt, ontvlood en geënt. Onze Sep had een lelijke ontsteking aan zijn tandvlees dachten we, dus de dierenarts heeft hem onder narcose gebracht om het te behandelen en zijn tanden schoon te maken, maar het bleek een gezwel te zijn tot in zijn verhemelte. Hij heeft het helemaal verwijdert en we hebben besloten om een stukje op te sturen naar het laboratorium omdat de dierenarts twijfelde, over 2 weken kan ik bellen voor de uitslag, dus dat is wel even spannend. Maar Seb heeft nu dus pijn in zijn bek, maar heeft gelukkig goede pijnstillers en morgen mag hij weer eten.

pandoer-en-sjakie-2
Pandoeren Sáki de twee jongsten in huis alleen is Pandoer niet van ons we passen af en toe op.

pandoer-en-sjakie

Groetjes Diane[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie