Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Handballen bij 30 graden

Hallo allemaal,

Vandaag rond de 30 graden gehad, en Lotte heeft haar eerste schooltoernooi handbal gespeeld.
Vanochtend om 8.30 uur bij de school, opa, oma en ikke we mochten mee om te kijken met de schoolbus. Maar de schoolbus kwam niet op tijd dus bellen, maar hij was onderweg werd er gezegd.

DSCF6066 handbal

[cleeng_content id=”987450109″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]Uiteindelijk kwam ie dan om 9.00 uur. We gingen naar Héhalom ongeveer 35 km rijden. Daar zagen we de tegenpartijen, grote meiden en daar moesten onze kleintjes tegen spelen. 4 teams in totaal. De meiden hebben zo goed als ging gespeeld het was vaak best spannend en ze zijn verdiend derde geworden. Hieronder een paar foto’s waar Lotte ook op staat natuurlijk. Die moest bijna alle wedstrijden volledig spelen in die warmte, maar ze vond het heerlijk om te doen.

DSCF6076 handbal
Dit was nog even ingooien.

DSCF6085 handbal
Hier gingen ze het veld op best officieel allemaal, en een hele strenge scheids.

DSCF6088 handbal
Dan moesten ze in de rij staan en werd er een of andere kreet gegild door beide partijen. En dan spelen maar.

DSCF6340 handbal

DSCF6354 handbal

DSCF6469 handbal
Dit is het team met de trainer. En ze kregen allemaal een medaille voor de derde plaats, dus ik moet maar een prijzenkast maken denk ik.

DSCF6471 handbal

Rond 14.00 uur weer terug met de bus allemaal rood verbrand want we zaten daar lekker in de volle zon.

Weer thuis, kijken wat de mannen allemaal gedaan hadden en wat zie ik daar?…..juist een man met bloot bovenlijf haha .

DSCF6482 bloot lijf

Daar heb ik zolang op gewacht dat ik er met een bakkie rustig naar heb staan kijken . Maar de mannen hadden de kakkiepijp er in liggen tot aan het toiletgebouw en de waterleiding, dus ze hadden hard gewerkt. Dat kleine mannetje in oranje shirt is het vriendje van Lotte hij heet Tibi.

DSCF6484 lali

Dit is onze Lali, een zigeuner van het dorp die ons van het begin af aan altijd heeft geholpen met alles. En mij leert koken met de Bogracs boven het vuur. Degene die hier geweest zijn weten hoe lekker dat is en de gene die nog komen gaan daar zeker van genieten.

DSCF6489
De kakkiepijp eindelijk onder de grond.

DSCF6494 gaten boren

Hier staan Lallie met zijn zoontje Raimond en János de eerste gaten te boren om de fundering af te planken, ik weet niet hoe je dat anders moet zeggen. Dat wordt morgen verder afgemaakt samen met de architect. En morgenavond rond 18.00 uur komt er iemand kijken om een offerte uit te brengen om het toiletgebouw neer te zetten. Ben benieuwd wat daar uit gaat komen want deze man hebben we via een andere vriend.

Ik moest vandaag ook nog naar onze eigenwijze boekhouder, met die man is werkelijk waar niets aan te vangen ik ben 3 weken bezig geweest om een afspraak te maken. Iedere keer was het wat anders en toen had ie nog een grote mond tegen Andras terwijl die jongen alleen helpt met tolken. Ik wilde meteen een nieuwe afspraak maken, maar dat kon niet want als hij een afspraak maakte dan kon het gebeuren dat hij misschien met een van zijn kindjes naar de dokter zou moeten. Dat was de druppel, en ik heb alle papieren terug gevraagd en hem ontslagen. Morgen even bij de burgemeester langs die had twee andere adressen voor me dus ga ik nu een boekhouder zoeken waar ik mee kan afspreken.

Vanavond nog lekker even in de tuin gerommeld en met een vriendin een jong poesje wezen halen voor haar hier op het dorp. Dus dat was wel gezellig. Nog even na zitten buurten met die vriendin en haar vriend en nu het verslagje en zo meteen nog even banken en dan weer naar bed.

Dus tot morgen allemaal.
Groetjes Diane.[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie