Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Ik ben benieuwd.

Gisteren was een prachtige dag. Dus de eerste potjes in mijn kas gevuld met tomaten, heel veel soorten, en paprika’s en de sunfruites die zijn zo lekker.

Verder flink wat experimenten dit zijn zaden die in het verleden niet lukten. Maar de volhouder wint zeggen ze wel eens. Zo heb ik nu ook drie goyibes boompjes in de tuin die het geweldig doen. Na deze hele harde winter is het even afwachten of ze het nog steeds doen, maar ik heb goede hoop.

Drie jaar heb ik er over gedaan om die dingen uit zaadjes op te kweken. Eerst kwam er niks, toen ging er van alles groeien in de potjes en had ik geen idee of het onkruid was of mijn gewilde boompjes. Elke winter die potjes met dode takjes binnen verzorgd. En nu staan ze al twee jaar naast de vijver elk jaar flink bessen te geven, die overigens ook door de vogels zeer gewaardeerd worden.

Nu heb ik cheneese dadels de viltroos en kiwi gezaaid. Misschien dat het in de kas nu wel een keer lukt.

Groetjes Diane. 

One Response to Ik ben benieuwd.

  • Het was gisteren totaal ander weer dan vandaag. Regen en nog eens regen. Wat een geduld hebben jullie en hoop dat het lukt met de boompjes en alles wat er in de kas wordt voor gezaaid. Bedankt voor de leuke info keer op keer. Groetjes, Corina van der Linden

Reakties zijn welkom.

advertentie