Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

In het vliegtuig.

Zo daar zitten we dan, weer in het vliegtuig terug naar huis. Ik zal blij zijn als we er weer zijn. Dan staat er als het goed is een kaasfondue klaar. Mooi moment om lekker bij te praten over de afgelopen weken. 

Toen wij bij Marcel en Shannen kwamen, die dus net zijn gaan samenwonen, hadden ze tot hun grote spijt nog geen logeerbed. Een bed was prijzig maar een matras was gewoon rete duur. Dus wij kregen hun bed en zij gingen op hun wel is waar reusachtige bank liggen. Maar ik ben van mening dat je dan toch niet lekker uitrust.

Dus ik had me al snel bedacht om eens in de kringloop te gaan kijken. En daar slaagden we vrij snel. Dus die hebben een extra bed er bij wat ons een beter gevoel gaf, nu zij in hun eigen bed konden slapen.

Het bed sliep uitstekend, het was niet helemaal origineel. Ik denk dat er een groot spiraal in hoorde te liggen. Maar dat hadden ze op gelost door een middenstuk van hout te maken waardoor er twee van die bodems in konden.

Voor de zekerheid de zaak extra vast gezet met tierips (geen idee of je dat zo schrijft ). Maar die kwamen van de action, en die zijn niet echt sterk. Ja, wij zijn door ons bed gezakt midden in de nacht. Tot groot vermaak van Marcel en Shannen. Daarna in elkaar gezet met fatsoenlijke tierips en verder prima geslapen.

Werd net omgeroepen dat op stoel nummer zestien in de andere rij een jarige zat. Haar vriend zij dat ze naar voren moest. Maar zij had wel opgelet en protesteerde dat dit niet gezeg was. Maar hij bleef er bij. Ik zat dat aan te kijken en had wel door dat hij iets van plan was. Zij keek me aan en vroeg me dat ze dat niet zijden. Ik dacht, ik zal hem steunen en beweerde dus ook stellig dat hij gelijk had.

Dus ze stond twijfelend op. En ja ik heb het echt mee gemaakt hier pal naast me. Hij ging op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Ze heeft ja gezegd en een prachtige ring gekregen. En wij hebben allemaal geklapt. 

Groetjes Diane 

2 Responses to In het vliegtuig.

Reakties zijn welkom.

advertentie