Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Kakkiepijp en waterleiding 20 mei 2006

Hallo allemaal,

Hier zijn we dan weer. Wil ik foto’s maken van de hardwerkende mannen gaan ze staan poseren! Nu goed de foto’s spreken voor zich. Het was niet echt zonnig vandaag dus geen ontbloot bovenlijf . Maar ze zijn vandaag dus druk geweest met de kakkiepijp en de waterleiding erin leggen. Maar die paar meter met de hand graven vielen zwaar tegen. De aansluiting is gemaakt en de eerste meters liggen er in. Morgen nog een stukje graven en dan kan alles zover gelegd worden.

[cleeng_content id=”462620355″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]DSCF5974 kakkiepijp

DSCF5972 kakkiepijp

Op de foto’s zie je een foto van de berg stenen nu die stenen wilde de chauffeur bovenaan leggen bij het boompje om jullie even een indruk te geven waar onze buurman ons van gered heeft.

DSCF5979 hoop stenen

Onze cementman is niet geweest en was ook niet bereikbaar dus dat viel weer tegen, maar goed daar gaan we morgen nog even tegen mopperen want morgen is het zondag en dan is hij waarschijnlijk wel thuis dus proberen we het op die manier, zal ie niet leuk vinden. Maar het helpt vaak wel want dan komen ze gewoon op afspraak anders staan die maffe hollanders op de stoep als je er helemaal geen zin in hebt .

DSCF6488

Verder was het een rustige dag, behalve dan dat Andras een grote splinter in zijn lies heeft gekregen en niemand weet hoe. Daar werd ik dus over gebeld door Tonnie op het moment dat ik in de stad loop voor de boodschappen, tsja dan kun je weinig meer dan een beetje vertellen waar alles ligt en hoe ze het aan kunnen pakken. Ze hebben hem er niet uit gekregen dus als hij straks terug is van voetballen dan zal ik zelf eens kijken of het lukt, anders wordt het toch de dokter want met een ontsteking zijn we verder van huis.

Morgen vroeg gaan we denk ik eerst even wat aan de ontspanning doen en naar de grote veemarkt in Vác die hebben we nog steeds niet gezien het afgelopen jaar. Ben benieuwd hoe dat is.

Ik heb er weer wat foto’s bijgedaan van vandaag en de dierenwei dus geniet ervan en morgen ben ik er weer.

DSCF5990 gekregen kip
de gekregen kip

DSCF5995 lakenfelder haan
onze trotse Lakenvelder haan.

DSCF5996 haan met kippen
Haan met kippen.

DSCF6001 tibi het geitje
Tibi het geitje.

DSCF6002 nijntje de tweede
Nijntje de tweede.

DSCF6003 lala de andere geit
Lala de andere geit.

DSCF6016 kliko
Kliko

DSCF6017 barát de hond
Barát de hond van Marcel.

DSCF6023 5 kilo konijn
5 kilo konijn we noemen haar “tot kerst” waar Lotte boos om wordt.

groetjes Diane[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie