Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Kleine mededeling. 

Zoals jullie merken heb ik niet heel veel geschreven. Niet omdat ik het niet wil maar omdat de weblog gewoon steeds problemen geeft.

Nu ben ik van het weekend met mijn moeder samen even op bezoek geweest bij mijn hoog zwangere dochter Lotte en uiteraard ook even bij mijn zoon Marcel zijn nieuwe onderkomen bewonderd.

Met Marcel gelijk eens samen gekeken wat er nu aan de hand is, vandaar wat testen afgelopen weekend. We komen er niet uit en wijten het grotendeels aan de vele zeer uitgebreide updates van wordpress.

Dus is er besloten dat in augustus, dan gaat Lotte bevallen, en slapen Tonnie en ik twee weken bij Marcel. Marcel en ik samen in die tijd de weblog grondig gaan renoveren en verplaatsen. We gaan weg bij wordpress.

Tot die tijd zal ik minimaal schrijven omdat ik hier gewoon door al dat gedoe, uren bezig ben om een simpel artikel zoals dit er op te krijgen en foto’s nog steeds de hele boel uit verband trekken dus die kan ik niet eens plaatsen. En die vind ik nu juist zo leuk om er bij te zetten.

Ik wilde dit toch even aan al mijn lezers uitleggen. En als de boel verhuisd is in augustus ga ik dus weer los met vertellen over ons leventje hier op het Hongaarse platteland. Verder zullen jullie er niet veel van merken het www adres blijft straks gewoon het zelfde. Hooguit zal er waarschijnlijk een nieuwe aanvraag ingediend moeten worden voor updates want ik weet niet of we dat ook over gaan krijgen, maar dat meld ik dan wel.

Hopelijk kan ik dan als in augustus mijn eerste kleinkind geboren is jullie allemaal laten zien hoe trots ik dan ben.

Groetjes Diane. 

Reakties zijn welkom.

advertentie