Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Kletsen, knuffen en delen.

Zo dat was super gisteren. Eerst naar tante Annemarie die slaan we nooit over als we in Nederland zijn. Dat is de beste tante op deze wereld. Altijd staat ze klaar, altijd heeft ze tijd en altijd even warm en gezellig. De morgen is daar voorbij gevlogen en hebben we dus ook gezellig een boterham zitten prikken voor onze praatdag weer verder ging.

Dan naar mijn vriendin. Zij is voor wij naar Hongarije zijn vertrokken, naar Engeland verhuisd. Dus we hebben elkaar al heel lang niet meer life gezien.
Het was geweldig om elkaar weer te spreken, en dat hebben de mannen ook geweten. Na het welkom en knuffelen stond de koffie snel op tafel. Gertie en ik dicht bij elkaar en daar is niemand meer tussen gekomen. Dat hadden we even nodig, want in al die jaren is er zoveel gebeurt. Al met al hebben we de rest van de middag bij zitten kletsen en dat hadden we nog wel drie dagen door kunnen doen, arme mannen want die zaten aan de zijlijn haha. Maar die begrepen dat helemaal en hebben ons lekker laten zitten.

Gertie maakt prachtige elfjes en popjes met wol en viltnaalden. En ik had dus alpacawol bij me voor haar. Dus al rap kwam haar doos met wol en spullen tevoorschijn en zaten we samen in de wol enzo, onze gezamenlijke liefde. 

Zij heeft mij weer verwend met dingetjes voor het naaldvilten want ook dat vind ik heel leuk om te doen, maar kan bar slecht aan spullen komen in Hongarije. Afspraken zijn gemaakt en de post gaat het druk krijgen met ons. Ik stuur haar meer wol en zij stuurt mij meer benodigdheden om me meer te kunnen verdiepen in het naaldvilten. Al met al een toppie middag die ik niet had willen missen. 

De alpacas hadden we geen tijd meer voor dus die gaan we vandaag eens zoeken. En we kwamen gisteren dus suf geluld weer thuis.

Groetjes Diane. 

3 Responses to Kletsen, knuffen en delen.

Reakties zijn welkom.

advertentie