Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Laatste volledige dag in Nederland. 

Vandaag laatste hele dag. Dus de laatste dingetjes lopen lummelen. We hebben toppie twee weken gehad bij Marcel in huis. Dus vonden dat we het wek af konden sluiten met een etentje.

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Toen de stad hier even in. Drop voor de burgermeester, dat kent hij niet en hadden we beloofd mee te nemen voor hem. Een kraamcadeautje voor Dina die zich niet aan de afspraken heeft gehouden. De baby zou 5 september komen, maar die is er al. Een mooi meisje. Nog wat zalfjes en pilletjes die in Hongarije niet te vinden zijn of schreeuwend duur.

Toen in de auto naar Lotte en Pascal voor het laatste baby bezoekje. De kleine zijn flesje gegeven en nog een tijdje zitten buurten. Pascal zijn auto terug gegeven en Shannen heeft ons weer opgepikt.

Het was de bedoeling met zijn vieren te gaan eten. Maar Marcel heeft veel uren gedraaid deze week en niet alles zat mee. Die was dus gevloerd, hij voelde zich goed beroerd. Toch maar voor vier personen gereserveerd onder voorbehoud van een dan. Helaas voelde Marcel zich echt te beroerd dus die hebben we thuis gelaten.

En zijn dus met zijn drieën gegaan. Nou we hebben geen spijt. Een zeer prettige bediening, een enorm en luxe bufet. En we hebben dan ook erg zitten genieten van al het lekkers. Nu zitten we uit te buiken op de bank.

Morgen de koffer inpakken en naar het vliegveld. En dan weer lekker naar mijn eigen bedje. Al met al een prima twee weken gehad. Veel en leuke bezoekjes afgelegd. Vriendinnen gezien en gesproken die ik in al die jaren niet meer echt geen had, buiten het internet om.

Het is mooi geweest.

Groetjes Diane. 

2 Responses to Laatste volledige dag in Nederland. 

Reakties zijn welkom.

advertentie