Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 239 andere abonnees

 • Vanmiddag liep de buurman te zoeken. Zijn fox hondje was weg en hij kon hem nergens vinden. Tonnie had wel iets van gejoel gehoord maar verder niks gezien. 

  De buurman was bang dat hij bij ons terecht was […]

 • Diane schreef een nieuw bericht, Vervolg huisje.  1 maand, 1 week geleden

  Het leven is een beetje saai hier. Ik ben nog steeds druk met het schoon maken van wol. Hoewel ik nu wel resultaat begin te zien. Mijn kast wordt langzaam maar zeker gevuld met schone wol, klaar om te […]

 • Het ingrijpen is niet aan ons. Omdat ze er niet uit kwamen vanuit Amerika hebben ze ons gevraagd of wij wilden helpen. En omdat het zeer goede vrienden zijn hebben we dat gedaan. Hij is er uit. Maar heeft maar heel weinig mee genomen. De rest zoeken we de komende tijd uit. Gooien weg wat echt niks is. Zoals die kleding die heeft hij achter…[Lees meer]

 • Onvoorstelbaar maar waar. Ik ben er blij mee. Mijn vrienden willen het nogmaals proberen op deze manier, weliswaar met wat strengere voorwaarden. Maar we kunnen nogmaals proberen om een jong gezin er in te krijgen. En zijn al bezig met een jong stel met kind die nu bij pa en ma in twee kamertjes leven.

 • Ja zo gaat het ook. Kaartje in mijn zak dan maken we de deur open.

 • Dit moet ik even kwijt. Een paar jaar geleden vertrokken onze goede Amerikaanse vrienden hier uit legend. Omdat hij dodelijk allergisch is voor wespen, en die zij er hier nogal wat.

  Ze hadden in de loop van de […]

  • Ja zo gaat het ook. Kaartje in mijn zak dan maken we de deur open.

  • Onvoorstelbaar maar waar. Ik ben er blij mee. Mijn vrienden willen het nogmaals proberen op deze manier, weliswaar met wat strengere voorwaarden. Maar we kunnen nogmaals proberen om een jong gezin er in te krijgen. En zijn al bezig met een jong stel met kind die nu bij pa en ma in twee kamertjes leven.

  • Het ingrijpen is niet aan ons. Omdat ze er niet uit kwamen vanuit Amerika hebben ze ons gevraagd of wij wilden helpen. En omdat het zeer goede vrienden zijn hebben we dat gedaan. Hij is er uit. Maar heeft maar heel weinig mee genomen. De rest zoeken we de komende tijd uit. Gooien weg wat echt niks is. Zoals die kleding die heeft hij achter gelaten. Dat gooi ik de straat op en wordt gegarandeerd mee genomen door iemand die het wel kan gebruiken. Kasten etc laten we staan voor de volgende bewoners. Het zal wel een jong stel worden die moeten beginnen met niks. Dus die hebben dan geluk.

 • Diane reageerde op het bericht, Heel veel wol. 1 maand, 2 weken geleden

  Eigenlijk wil ik er mooie projecten mee maken en die dan verkopen. Dat geld gaat een groot gedeelte in onze spaarpot voor een vriend voor George de alpaca. En een gedeelte wil ik in een pot stoppen. Die ik wil gebruiken voor de soms noodzakelijke hulp aan dieren. Ik betaal nog al eens de dierenarts zodat dieren behandeld kunnen worden. Maar dat…[Lees meer]

 • Diane schreef een nieuw bericht, Heel veel wol. 1 maand, 3 weken geleden

  Ik heb nogal wat wol bij elkaar gescharreld dit jaar. Aller eerst natuurlijk de wol van mijn eigen schaapjes. Dan mocht ik George knippen toen hij nog bij de oude eigenaar stond. En vervolgens werd ik gevraagd nog […]

  • Eigenlijk wil ik er mooie projecten mee maken en die dan verkopen. Dat geld gaat een groot gedeelte in onze spaarpot voor een vriend voor George de alpaca. En een gedeelte wil ik in een pot stoppen. Die ik wil gebruiken voor de soms noodzakelijke hulp aan dieren. Ik betaal nog al eens de dierenarts zodat dieren behandeld kunnen worden. Maar dat gaat nu dus uit ons eigen geld. Een hulppotje zou een uitkomst zijn. Ik weiger nooit wol die aangeboden wordt:) maar ik denk dat opsturen best duur gaat worden. Wel heel lief van je om dit aan te bieden. En misschien kan ik straks ook wat gesponnen wol verkopen. Ik kijk wel hoe het loopt. Voorlopig ben ik 14 uur per dag bezig met wol haha.

 • Diane reageerde op het bericht, Beetje gaar. 1 maand, 3 weken geleden

  Perfect. Tonnie neemt even contact met je op.

 • Diane schreef een nieuw bericht, Beetje gaar. 1 maand, 3 weken geleden

  Kennen jullie dat. Al een hele tijd willen we richting Boedapest. Daar hebben we in het verleden langs de snelweg achter de benzinepomp ooit een dump gezien met deuren en ramen uit sloop huizen.  We moeten een […]

 • Diane reageerde op het bericht, Goji en bloemkool. 2 maanden geleden

  Inderdaad bij mij niks geen bestrijding. Vorig jaar moest ik met de vogels delen. Maar dit jaar heb ik ze tot nu voor mij zelf:). Ik geef de bomen alleen in het voorjaar lekker wat vijverpoep en mest uit de stallen.

 • Diane schreef een nieuw bericht, Goji en bloemkool. 2 maanden geleden

  Langzaamaan beginnen we te wennen aan geen Barát. Ik betrap mijzelf nog wel steeds dat ik automatisch om me heen kijk of hij niet ergens ligt en alles goed is. Dat moet nog slijten.

  Vandaag eindelijk weer er aan […]

  • Inderdaad bij mij niks geen bestrijding. Vorig jaar moest ik met de vogels delen. Maar dit jaar heb ik ze tot nu voor mij zelf:). Ik geef de bomen alleen in het voorjaar lekker wat vijverpoep en mest uit de stallen.

 • Diane reageerde op het bericht, Tsja. 2 maanden geleden

  Jullie ook sterkte

 • Diane schreef een nieuw bericht, Tsja. 2 maanden geleden

  Ik ben moe van heel veel denken. En dat komt door onze oude Barát. Twaalf jaar is het beest. En hij werd zwak op zijn achterhand. Langzaam maar zeker steeds erger.

  Hij werd mager maar volgens ons at hij wel […]

 • Diane reageerde op het bericht, Moordenaars. 2 maanden, 1 week geleden

  Ik vind er niks aan. Alles geprobeerd.

 • Diane reageerde op het bericht, Moordenaars. 2 maanden, 2 weken geleden

  Nee. Ik heb ze geruild voor maïs. Als ik schud dan zijn die dingen ook zo rot. Ze zijn knoerthard maar heel slecht te bewaren. En de maïs is voor mijn wintervoer. Maar volgens mij hebben de eendjes het zelf ook door. Ze liggen daar meestal niet meer snachts:).

 • Diane schreef een nieuw bericht, Moordenaars. 2 maanden, 2 weken geleden

  Nee niet schrikken. Het is best wel zielig maar heeft ook wel humor en we kunnen er niet echt iets tegen doen.

  Naast ons huis ligt onze oprit en daarnaast is de eenden wei die vol staat met bomen zoals kweepeer, […]

  • Nee. Ik heb ze geruild voor maïs. Als ik schud dan zijn die dingen ook zo rot. Ze zijn knoerthard maar heel slecht te bewaren. En de maïs is voor mijn wintervoer. Maar volgens mij hebben de eendjes het zelf ook door. Ze liggen daar meestal niet meer snachts:).

  • Ik vind er niks aan. Alles geprobeerd.

 • Diane schreef een nieuw bericht, Wol wassen.  2 maanden, 3 weken geleden

  Doordat ik vandaag hals over kop al mijn wol naar binnen heb moeten halen, vanwege de regen, bedacht ik me om vandaag daar ook maar eens een blog aan te besteden. Ik zie op fb steeds meer mensen die toch wel […]

 • Ja het wordt echt kouder. Overdag mogen we nog absoluut niet klagen, maar tegen de avond is een extra vest nu toch wel nodig.

  Het is ook te merken aan de natuur natuurlijk. Het oogsten is nu in volle gang. […]

 • Diane schreef een nieuw bericht, Pruts tijd. 3 maanden geleden

  Met al dat prutsen zijn we stiekem wel allemaal heel druk. Mijn mams heeft zich volledig op het voedsel gestort. En doet niet anders dan fruit en groenten inmaken in potten, de vriezer. En flessen vol sap wordt er […]

 • Meer laden

advertentie