Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Regen als waterstraaltjes

Hallo allemaal,

Hier maar weer een verslagje van onze bouwput. Gisteren morgen om 7 uur was iedereen weer present inclusief een enorme regenbui. Maar ondank dat ging de bulldozer toch aan het werk. Het werd weer droog na een uurtje. Ondertussen een hoop prik struiken verwijderd en nog een heel stuk roestig hek. De ijzerman heeft al die troep gelukkig opgehaald. En toen was het tijd om het wijnhuis om te gooien, dit deed even pijn ik was er wel gek mee. Maar een troost het wordt weer opgebouwd gelukkig en tot receptie cq souvenirwinkeltje omgedoopt. De ansichtkaarten heb ik al een aantal van gemaakt en laten drukken dus ook Legénd heeft nu ansichtkaarten en de mensen hier van het dorp vinden ze prachtig, hoewel ze me moeten vragen waar ik bepaalde foto’s heb gemaakt dat is wel leuk. Vervolgens hebben we de fundering van het toiletgebouw uitgegraven en een heel stuk sleuf voor het riool en toen regende het ondertussen zo hard dat we tot ons onderbroek nat waren en de bulldozer niet meer kon werken en foto’s maken ging al helemaal niet meer. Het water kwam recht uit de lucht vallen zo dik als een waterstraal uit de kraan.

[cleeng_content id=”335422876″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]Dus hebben we de tijd maar nuttig besteed met het bellen naar bedrijven voor prijzen van allerhande materiaal wat we nodig hebben. En vervolgens nog maar even in de auto om wat rond te kijken naar rioolpijpen enzo heel leuk ze zijn er in het grijs en rood en allerlij bochtjes, goed dit zegt denk ik genoeg. Gisteravond nog internetsites van ook weer rioolpijpen e.d. op zijn hongaars zitten bestuderen en dit was ik op een gegeven moment zo zat dat ik de pc heb uitgegooid en vergeten ben mail te sturen.

Vandaag weer om 7 uur allemaal present en heeft de bulldozer de etages verder geëgaliseerd, wat gisteren dus niet ging, en daarna is de bulldozer helemaal los gegaan in de tuin voor het huis eindelijk is de put verdwenen en de bergen ook en wat helemaal lekker is het gras en het zal wel even duren voor dit terug komt. Hoewel Kliko nog een poging heeft gedaan om een hoek te redden. Ze stond in het gras en ging geen millimeter aan de kant voor de buldozer ze keek erna en knorde eens een keertje zo van “hier blijf je vanaf dit is mijn hoek”. Dus hebben we haar met een nog lekkerder hapje dan gras weggelokt zodat de bulldozer zijn werk kon doen. Er is nog wel wat over voor haar ze moet alleen wat verder lopen en dat kan ze best.

Nadat dit gedaan was hebben we een notenboom herplant en nu maar hopen dat deze blijft leven, we geven hem veel water en doen hem lekker sproeien als de zon weg is dus we zien wel. Daarna de trailer geleend bij Hans en Annet en naar Vác om riool, waterleiding en drainage te gaan kopen. De prijs viel mee dus nu hebben we een hoop pijp liggen het kleurtje is grijs geworden voor de riool en zwart voor het water en geel voor de drainage dus toch nog wat variatie. Morgen gaan de mannen dit allemaal in de grond stoppen. Dus morgen foto’s van hardwerkende zwetende mannen wie weet met ontbloot bovenlijf, dus jullie zijn gewaarschuwd voor het verslag van morgen.

Nu dit was het weer voor vandaag zal er nog wat foto’s bij doen en dan nog even lekker op de veranda met een wijntje van mijn platte tuin genieten.

groetjes Diane[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie