Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 241 andere abonnees

Rommelen.

 Vandaag een hoop lopen rommelen. Koffer uitgepakt gedeeltelijk dan, want er kwam het nodige tussendoor. Geboortekaartjes weg gebracht, dat soort dingen. 

Tonnie heeft het gras lopen maaien dus alles is weer kort om het huis. En ik ben weer begonnen met wol schoon maken. Dat is nu een van de hoofdzaken die gebeuren moet.

We hebben voor George de alpaca een hoge voerbak gemaakt. Met het idee dat hij daar rustig nieuwe smaakjes kan ontdekken. Nu ik ontdekte dat George nooit heeft leren eten uit een bak. Dus dat ga ik hem nu de komende dagen eerst eens bij brengen, dat je in bakken lekkere hapjes vind. 

Ik weet nu ook wat ze spugen, het is lichtgevend groen en stinkt gruwelijk maar niet naar pens zoals ze mij hadden wijs gemaakt.

Nee ik ben niet bespuugd door George. Maar hij had zo veel gevreten vandaag dat hij die paar pruimpjes echt naar binnen stond te proppen. Dat viel niet helemaal goed. Hij probeerde het tegen te houden maar uiteindelijk boerde hij de handel toch op. Volgens mij was hij gewoon misselijk:).

Ik heb nog wel staan grinniken en snapte meteen waarom de alpaca niet snel last heeft van gassen etc zoals geiten en schapen, de alpaca man in Nederland had me dat verteld.  Ze kunnen overgeven of de boel er uit spugen. Dus ik heb ook weer wat geleerd vandaag.

Vanmiddag heerlijk zitten genieten van een boterham kaas. Want ook al zijn wij niet thuis geweest. Toch zijn we weer verwend met kaas en hulpgoederen  voor het dorp. Alles is eigelijk gewoon door gegaan. Dank je wel voor de heerlijke kaas.

Groetjes Diane 

Reakties zijn welkom.

advertentie