Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Sssst.

Vanmorgen eerst naar de stal gelopen met een eng gevoel. Je hoopt dat ze de nacht door gekomen is. Maar de kans is groot van niet.

Maar ik had reden tot een vreugdesprongetje. Ze leeft nog dus we mogen nog steeds hoop hebben. Flesje melk ging er goed in. Na het melken uit de stal en uit de wei. Dat gaf weer drama natuurlijk. Dus mama ook uit de wei gehaald. 

Eerst mama aan een touw gezet want die sloopt anders mijn hele tuin. Maar Babetje blijft niet stil staan. Ze blijft maar lopen en lopen tot schrik van mama die niet achter haar aan kon aan dat touw.

Nadenken en om me heen kijken. Ja de eenden wei kan ik splitsen. De natuur vijver staat droog dus geen enkel gevaar. Mama en Babetje daar neer gezet.

Maar Babetje blijft maar lopen, je ziet dat ze kapot is maar toch blijven lopen. Bij haar gaan zitten en kriebelen. Zachtjes zakt ze door haar pootjes en lijkt het of ze in slaap valt bij me. Bam explosie en ze springt op en hapt naar adem en gaat weer lopen.

Twaalf uur, eerst een boterham. Dan haal ik Babetje bij me en probeer haar te laten slapen op de bank bij me, misschien werkt dat. Op de bank mat Babetje, maar iedere keer als ze lag sprong ze weer op. Ze kan niet liggen dan wordt ze benauwd. Wat nu.

Na even nadenken, misschien krijgt ze teveel druk. Een zacht kussen gepakt Babetje er op gelegd, naast haar gaan liggen en haar hoofd wat omhoog op mijn schouder. Ja ze valt in slaap. 

Zo hebben we ruim een uur gelegen. Nu ligt ze nog zoals op de foto. Zo eerst even weer een flesje en dan toch ook weer even lopen om de darmpjes aan de gang te houden. Hopelijk gaat ze het redden.

Groetjes Diane. 

2 Responses to Sssst.

  • Wat een lieve foto, je zou er bijna jaloers van worden, succes

    • Lieve Diane,het is voor mij ontzettend boeiend wat Jij hier bericht. Ik ben zeer benieuwd hoe het met Geitje Babetje verder gaat en wens Jouw sterkte en voor Babetje dat zij heel gouw geneest!Blijv aub.verder berichten! Het is voor mij harstike leerzaam want ik had ook af en toe zieke geiten en schaapjes.Maar nu zijn zij weg want wij gaan binnenkort verhuisen naar het laagland.Ik mis mijn schaapjes en geiten
      maar niets aan te doen want ik moet eerst weer genezen van mijn heupoperatie, ik loop noch steeds erg slecht.
      De hartelijkste Groetjes va Janka

Reakties zijn welkom.

advertentie