Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

Weer thuis.

Vanmorgen mijn bed uit en op naar de stal, weer mijn meiden melken. Mijn twee oppasjes mochten uitslapen. Rosé is het gelukt, maar Angela stond op tijd buiten en heeft voor de laatste keer de kruiwagen ter hand genomen.

Ik kan alleen maar zeggen, toppie meiden jullie hebben meer dan geweldig voor alles gezorgd. Ik heb werkelijk waar helemaal niks gevonden waarvan ik iets zou kunnen zeggen. Behalve dan de meer dan tien eieren in de ruif bij lotte. Haha die hebben jullie niet kunnen vinden:).


Vanmorgen nog snel een pittige boswandeling met Angela gemaakt, dat wilde ze nog heel graag. En dat was voor mij ook wel weer lekker na al die platte stoepen in Nederland.


Vanmorgen meteen een emmer vol tomaten geoogst. Mijn mam heeft inmiddels twee kilo tomatenpuree gefermenteerd, dus dat hebben we wel even genoeg.


Nu staat er een pan te pruttelen met als bedoeling om ketchup te maken. Is voor de eerste keer dus ben benieuwd of dit goed uitpakt. Zoja dan zullen  we daar nog de nodige flessen van maken. 

Van de week gaan de temperaturen weer omhoog en daar wil ik gebruik van maken. Er komen heel veel kleinere tomaten aan. Die wil ik gaan drogen in de zon met zout en kruiden.

Nu lekker op de bank en weer genieten van ons eigen huisje.

Groetjes Diane. 

One Response to Weer thuis.

Reakties zijn welkom.

advertentie