Wil je op de hoogte blijven van de weblog door een email als er iets nieuws gepost word?

Vul dan hier je email in en klik op aanmelden.

Voeg je bij 240 andere abonnees

wespen en kroatie

Hallo allemaal,

Het is weer even geleden dat ik geschreven heb, dit komt omdat er op zich even niet zo heel veel gebeurd. We zijn nog steeds druk om oplossingen te zoeken voor de financiën maar dit valt niet echt mee.

[cleeng_content id=”940069864″ description=”Ik vraag dit bedrag als bijdrage voor de dieren. Als u klikt kunt u ook een voordelig abonnement nemen. Dank u” price=”0.39″ referral=”0.05″]Marcel is inmiddels weer naar Nederland, dus het is weer stil in huis. Lotte is een week met de school naar het Balaton geweest en heeft het erg naar haar zin gehad. In die week hebben ze ook behoorlijk noodweer gehad waarvoor ze het meer uit gevlucht zijn en terug bij de accommodatie bleken alle handdoeken en kleren die buiten hadden gehangen in de tuin gewaaid zijn en hebben ze hun onderbroeken weer uit de bomen moeten halen, Lotte moest nog lachen toen ze het vertelde.

Ze kwam dood moe thuis en had twee dagen om op adem te komen, want een zondag nacht hebben we haar naar Kroatië gebracht naar Rosalien, waar ze nu een week vakantie heeft.

huis

Het was erg gezellig daar en een prachtig huis wat overigens te huur is voor eventuele belangstellenden. Het huis is helemaal compleet, 4 twee persoons-kamers, 3 badkamers waarvan één met bubbelbad, deze badkamer hebben Rosalien en Lotte die liggen volgens mij de hele week te bubbelen,

slaapkamer

een ruime keuken met eettafel, een mooi terras met zwembad, op loop afstand naar het stadje waar je lekker uit eten kan, wat wij natuurlijk met zijn allen hebben gedaan.

huiskamer

Dat was heel gezellig we werden hiervoor uitgenodigd door de ouders van Rosalien en we zijn een nachtje blijven slapen en de volgende dag weer rustig terug gereden.

lotte-en-rosalien-balkon

Het huis ligt niet ver van de zee, er zijn grotten in de buurt dus ik ben benieuwd wat Lotte allemaal te vertellen heeft als we haar weer ophalen. Zaterdag gaan we weer terug en zondag gaan we dan nog wat leuks doen met zijn allen en na het eten rijden we weer terug naar ons geliefde Hongarije. Maandag gaat Lotte beginnen met haar extra lessen, daar baalt ze natuurlijk wel van maar ze heeft de garantie dat ze naar de volgende klas over mag en lekker in haar eigen klasje kan blijven mee draaien dat is natuurlijk heel veel waard. We slepen haar er wel door heen met zijn allen en ik heb al gezegd dat het Hongaars wat zij leert ik zoveel mogelijk mee doe met haar thuis, dan leren we met zijn tweeën. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen.

lotte-en-rosalien-dag

lotte_en_rosalien_nacht

Ada en Robbert zijn naar Nederland voor twee weken en wij hebben dus die rare hond hier op vakantie van ze. Hij duikt om de haverklap het zwembad in wat ie dus niet mag maar dat boeit hem voor geen meter. Hij sloopt alle sponsjes die hij te pakken kan krijgen, maar verder is hij wel lief. We hebben een berichtje van ze gekregen dat ze er een pupje bij hebben gekocht dus dat is weer heel leuk om op te passen, behalve dan de poep en pies die weer bij een pup horen, maar het is zomer dus dat moet lukken dan zijn we veel buiten dus leren ze het meestal sneller.

Verder heb ik iets met stekende en bijtende insecten dit jaar. Ik ban van de week in mijn lip gebeten door een wesp wat mij nu de bijnaam heeft opgebracht van Hot-lips. Van de week in de auto weer in mijn arm door iets gebeten, en in het bos een teek opgelopen, maar ook ruim twee kilo cantharellen. Die op het moment goed groeien dus we gaan zo meteen nog maar een keertje het bos in om die lekkernijen te plukken en een grote voorraad aan te leggen.

Gisteren zijn Jan en Katja aangekomen en zijn hier ongeveer twee weken met vakantie dus dat is weer heel gezellig. Goed ik heb jullie weer helemaal bij gepraat dus ga weer stoppen en hoop dat ik binnen kort toch weer met goed nieuws kan komen over het financiële en we verder kunnen met de camping.

groetjes Diane.[/cleeng_content]

Reakties zijn welkom.

advertentie